Υπό στενή παρακολούθηση και ο Δημήτρης Γιαννούλης

Υπό στενή παρακολούθηση και ο Δημήτρης Γιαννούλης

Δύο ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ στο ματς με τον Άρη θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ που έχουν στην μεταγραφική τους λίστα το όνομα του 23χρονου αμυντικού.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Δημήτρη Γιαννούλη, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» σ’ ένα ακόμα ματς του πρωταθλήματος, αυτό με τον Άρη την Κυριακή (9/12, 19:00), θα έχουν τη δυνατότητα σκάουτερ ομάδων του εξωτερικού. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων που ψάχνουν ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία σε όλη την Ευρώπη. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης που κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά με τα χρώματα του Ατρομήτου.

Μέχρι στιγμής την πόρτα του 23χρονου ποδοσφαιριστή έχουν «χτυπήσει» δύο ομάδες. Πρόκειται για την Πάρμα, αλλά και την Μπράγκα, κάτι που επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος του Γιαννούλη. Όμως, υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι που το επόμενο χρονικό διάστημα θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους είτε στον ΠΑΟΚ είτε στην πλευρά του 23χρονου αμυντικού.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το καλοκαίρι του 2020. Ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον νεαρό όσο από τον Βατανιακό αντί του ποσού των 20.000 ευρώ και μέσα σε λίγα χρόνια, η τιμή του Γιαννούλη, εκτοξεύτηκε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι Ασπρόμαυροι είχαν κοστολογήσει τον αριστεροπόδαρο αμυντικό στα 2 εκατ. ευρώ., τώρα όμως η τιμή του έχει ανέβει στο διπλάσιο. Όποια ομάδα προσφέρει τα χρήματα που θα ζητήσει ο Δικέφαλος θα τον κάνει δικό της αλλιώς θα περιμένει πολύ.

Στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, αν όχι τώρα σίγουρα το καλοκαίρι όπου θα γίνει ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα μέσα στην ομάδα. Καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στον ΠΑΟΚ θα αποχωρήσουν προκειμένου να έρθει στην Τούμπα νέο αίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ