Την πρώτη νίκη στο «Γεντί Κουλέ» θέλει ο Δώνης

Την πρώτη νίκη στο «Γεντί Κουλέ» θέλει ο Δώνης

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού με τρεις διαφορετικές ομάδες δεν έχει νικήσει ως προπονητής στην έδρα του ΟΦΗ! Έχει, ωστόσο, το πάνω χέρι απέναντι στους Ηρακλειώτες.

Η έδρα του ΟΦΗ μοιάζει καταραμένη για τον Γιώργο Δώνη και φυσικά αυτή τη φορά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ελπίζει να σπάσει το ρόδι.

Ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει, βεβαίως το προβάδισμα κόντρα στην ομάδα του ΟΦΗ. Τους Κρητικούς τους αντιμετώπισε 12 φορές στην προπονητική του καριέρα με τρεις διαφορετικές ομάδες ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΑΕΛ (με την ΑΕΚ είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της) κι έχει πέντε νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες.

Τα μισά παιχνίδια τα έδωσε στο Ηράκλειο και το εκπληκτικό εκεί, είναι ότι ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει και τις πέντε ισοπαλίες και τη μία από τις δύο ήττες! Πως και πως, λοιπόν, ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Ηράκλειο κι ελπίζει τώρα με τη νεανική ομάδα που έχει να κάνει την αρχή. Τα παιχνίδια του προπονητή Δώνη με γηπεδούχο τον ΟΦΗ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
6/10/12 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1
27/8/11 ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1
2/12/07 ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0
21/12/06 ΟΦΗ-ΑΕΛ 1-1
4/11/06* ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0
16/10/05 ΟΦΗ-ΑΕΛ 3-2

*Το ματς στις 4 Νοεμβρίου 2016 ήταν το πρώτο στο Κύπελλο για τη φάση των «16». Στη ρεβάνς ο Δώνης νίκησε 3-1 και πήρε την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ