Πόνσε: «Να βάλω πολλά γκολ για να βοηθήσω την ΑΕΚ»

Πόνσε: «Να βάλω πολλά γκολ για να βοηθήσω την ΑΕΚ»

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία, αλλά για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας και έδωσε το σύνθημα ενόψει του παιχνιδιού με την Μπενφίκα.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εζεκιέλ Πόνσε, μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λαμία και τη νίκη της ΑΕΚ με 2-0, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός φορ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να γίνει καλύτερος και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την Ενωση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλει να πετύχει πολλά γκολ και να χαρίσει πολλές νίκες στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μάνταλο και Μπογέ και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τα καλά λόγια που είπαν άλλα όλοι μαζί τα καταφέραμε σήμερα».

Για την ασίστ που πήρε από τον Μάνταλο: «Ο Πέτρος έκανε μια πολύ γλυκιά σέντρα και εγώ μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου με το γκολ».

Για τις νίκες απέναντι σε Ξάνθη και Λαμία: «Είναι λογικό είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε πλέον αυτοπεποίθηση, είμαστε χαρούμενοι που πάμε καλά».

Για το βραβείο του MVP: «Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και είτε κερδίσω εγώ οι κάποιος άλλος το βραβείο του MVP, είναι το ίδιο αφού νικάει η ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε, αλλά και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία: «Η αλήθεια είναι πως εξαρτάται από τη στιγμή. Αυτό που προσπαθώ είναι να δουλεύω κάθε μέρα, για να βοηθάω την ομάδα».

Για τη σύγκριση με τον Αραούχο: «Η αλήθεια είναι πως δεν μπαίνω σε περίπτωση σύγκρισης. Ξέρω την αγάπη που του έχει ο κόσμο για αυτόν. Από την πλευρά μου θέλω να προσπαθώ να βελτιώνομαι, η δουλειά μου είναι να κάνω τις ευκαιρίες γκολ και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω».

Για τον στόχο του: «Το σίγουρο είναι ότι θέλω να βάλω περισσότερα γκολ, για να βοηθήσω την ομάδα. Ένας επιθετικός όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Όσο περισσότερα γκολ βάζει ένας επιθετικός τόσο παίρνει αυτοπεποίθηση. Το σημαντικό είναι να βάλω πολλά γκολ, για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

Για τον Μπογέ: «Όλοι γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπόγε και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Όσο παίρνει λεπτά γίνεται καλύτερος και βοηθάει την ομάδα».

Για το ματς που ακολουθεί με την Μπενφίκα: «Πρέπει να ​εκπροσωπήσουμε επάξια την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε, να κάνουμε καλή εμφάνιση και αρκετές ευκαιρίες».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ