ΑΕΚ: Ηρθε η πρόταση για τον Σιμόες – Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις

ΑΕΚ: Ηρθε η πρόταση για τον Σιμόες – Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις

Ο Σιμόες θέλει περισσότερα, η ΑΕΚ έχει θετική στάση.

Ο Αντρε Σιμόες είναι… κομμένος από την ΑΕΚ (μαζί με Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη), ωστόσο είναι και πολύ κοντά στην έξοδο του από την Ενωση μετά από 3,5 χρόνια στα «κιτρινόμαυρα». Για τον Πορτογάλο χαφ μάλιστα έφτασε η πρόταση της Αλ Ουάχντα και στην ΑΕΚ… ενεργοποιήθηκαν άμεσα.

Ετσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα είπαν με τον Σιμόες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ για τα δεδομένα της πρότασης, με τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο να δείχνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις απολαβές που του προτείνονται σε πρώτο στάδιο. Διότι το ποσό είναι περίπου στις 800.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο Σιμόες θέλει κοντά στο 1 εκατ.ευρώ. Πάντως, μιας και η Αλ Ουάχντα έδειξε ότι τον θέλει πολύ αναμένεται να φτάσει σύντομα στα… θέλω του Πορτογάλου που ετοιμάζει βαλίτσες μέσα στο Δεκέμβριο.

Αναφορικά με την ΑΕΚ και το ποσό που της προτείνει η Αλ Ουάχντα, είναι κοντά στις 1 εκατ. ευρώ (γλυτώνει και το β’ εξάμηνο των αποδοχών του παίκτη). Ποσό που συνολικά ικανοποιεί την Ενωση που δείχνει θετική και πλέον «κλειδί» είναι οι διαπραγματεύσεις με τον Σιμόες και την ομάδα του Αμπου Ντάμπι. Η αίσθηση όμως όλων είναι ότι ο Σιμόες πολύ γρήγορα θα τα βρει με την Αλ Ουάχντα και θα αλλάξει… χώρα και Ηπειρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ