ΑΕΚ-Λαμία: Η κριτική της ΑΕΚ

ΑΕΚ-Λαμία: Η κριτική της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των «κιτρινόμαυρων» για το ματς με την Λαμία από το «to10».

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 της Λαμίας, με τους Πόνσε και Μπογέ να κάνουν τη διαφορά, ενώ και ο Αλμπάνης που παίρνει χρόνο μετά την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση έδειξε ορεξάτος και σε καλή κατάσταση. Ας δούμε παρακάτω τα πεπραγμένα των κιτρινόμαυρων στο ματς:

Παναγιώτης Τσιντώτας:

Μία φορά χρειάστηκε να επέμβει και ήταν εκεί. Στο 3’ ο Μπαράλες έφυγε στην κόντρα επίθεση και ήταν στην σωστή θέση για να κρατήσει το μηδέν.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της βασικής ενδεκάδας. Στο 36’ είχε ένα καλό σουτ που απείλησε, αλλά δεν φάνηκε στο ματς επιθετικά. Χρειάζεται χρόνος και ρυθμός.

Νίκλας Χουλτ:

Πολύ καλός αμυντικά, πολύ κομβικός και με πολλά ανεβάσματα κυρίως στο α’ ημίχρονο. Ο Σουηδός για ακόμη ένα ματς έκανε τη δουλειά του.

Μάριος Οικονόμου:

Εδωσε πολλές μάχες με τον δυνατό Μπαράλες και στις περισσότερες ήταν νικητής. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα και έδειξε σε καλό επίπεδο και ετοιμότητα. Πολύ καλύτερος στο β’ ημίχρονο.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:

Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια στο πρώτο ημίχρονο, δεν δίστασε να ανέβει πιο ψηλά. Ψύχραιμος όταν έπρεπε αμυντικά, ενώ στο 3’ κάλυψε τον Μπαράλες που έβγαινε τετ α τετ.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Δεν ξεχώρισε και είχε πολλές λάθος τοποθετήσεις. Με τον Αλεφ δεν… έδεσαν και ο άξονας είχε σημαντικό πρόβλημα που δεν φάνηκε ελέω… Λαμίας. Στο 20’ είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ.

Αλεφ:

Για 55 λεπτά έμεινε στο γήπεδο ο Αλεφ, ο οποίος είχε διάθεση στο πρώτο ημίχρονο να παίξει με την μπάλα στα πόδια. Δεν τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, έτρεξε πολύ, αλλά δεν ξεχώρισε. Στο 55’ λαβώθηκε και βγήκε.

Βίκτωρ Κλωναρίδης:

Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης με πολλές ελευθερίες. Βοήθησε πολύ στο πρέσινγκ, δημιούργησε ρήγματα απέναντι στον Ασίγκμπα, αλλά δεν φάνηκε.

Πέτρος Μάνταλος:

Πολύτιμος και κομβικός. Για 70 λεπτά έπαιξε πίσω από τον Πόνσε και έδειξε ότι εκεί ήταν… ελεύθερος να παίξει όπως ήθελε. Στο 13’ από το πρέσινγκ του, έκλεψε την μπάλα και έδωσε στην ασίστ στον Πόνσε για το 1-0, ενώ στο 48’ πάλι από πρέσινγκ πήρε την μπάλα, πάσαρε στην περιοχή αλλά ο Αναστασιάδης παρεμβλήθηκε και σκόραρε. Πολύ καλή εμφάνιση για δεύτερο σερί ματς και ενθαρρυντικό στοιχείο ότι για δεύτερο σερί ματς πίσω από τον φορ ήταν καλός.

Λούκας Μπογέ:

Είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες και στο α’ ημίχρονο ήταν αρκετά καλός. Είχε στιγμές που φάνηκε η κλάση του όπως στο 36’ που έφτιαξε το τετ α τετ του Πόνσε, αλλά και δύο λεπτά μετά όταν με ατομική ενέργεια εκτέλεση και απέκρουσε ο Σαράνοφ.

Εζεκίελ Πόνσε:

Ηταν απλά… εξαιρετικός. Ο Αργεντίνος έκανε σπουδαίο ματς και αν δεν ήταν άτυχος και είχε περισσότερη ευστοχία θα μετρούσε… χατ τρικ και πάνω. Στο 13’ είχε μια φοβερή εκτέλεση στην κίνηση με το αριστερό για το 1-0, στο 21’ το σουτ του απέκρουσε ο Σαράνοφ, όπως και το τετ α τετ στο 36’. Στο 2-0 βοήθησε πολύ με το πρέσινγκ του, ενώ στο 58’ είχε δοκάρι σε τετ α τετ απέναντι στον πορτιέρε της Λαμίας. Στο 81’ έχασε νέο τετ α τετ, ενώ στο 88’ είχε μια πολύ καλή κεφαλιά. Ήταν μέσα σε… όλα και έδειξε πολύ βελτιωμένος και προσαρμοσμένος στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ερικ Μοράν:

Μπήκε μετά το πρώτο 10λεπτο του β’ ημιχρόνου στον άξονα, στην θέση του τραυματία Αλεφ. Στο 58’ είχε μια καλή κάθετη στον Κλωναρίδη και επιχείρησε ξανά σε 1-2 περιπτώσεις να δει κάθετα τους συμπαίκτες του. Ωστόσο χωρίς επιτυχία. Η στάση του στο ανασταλτικό κομμάτι είναι κάκιστη και όταν δεν μπορούσε να κόψει, έκανε φάουλ με… χέρια και πόδια.

Χρήστος Αλμπάνης:

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ελληνα επιθετικό που φαίνεται να μπαίνει… ορεξάτος στο rotation. Πέρασε στο ματς στο 70’ αντί του Μάνταλου και αγωνίστηκε στο δεξιά στην επίθεση. 7 λεπτά μετά είχε μια πολύ ωραία ενέργεια και σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στο 90’ είχε εντυπωσιακό δοκάρι με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Ούρος Τσόσιτς:

Μπήκε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά αντί του τραυματία Γαλανόπουλου για να παίξει χαφ. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα σε ένα ματς… τελειωμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ