Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη

Με τον Καμαρά στο βασικό σχήμα ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια και τον Ομάρ σε ρόλο εξτρέμ μπροστά από τον Τοροσίδη

Με τον Καμαρά στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ρίξει στη «μάχη» τον Αφρικανό μέσο που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε από τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Παναιτωλικό ενώ στον αντίποδα ο Ποντένσε δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την στιγμή που δεν έχει και τον Λάζαρο αποφάσισε να πάει στην επιλογή του Ομάρ ως εξτρέμ μπροστά από τον Τοροσίδη όπως δηλαδή είχε δοκιμάσει και στην τελευταία προπόνηση πριν το ταξίδι για την Ξάνθη.

Απο εκεί και πέρα οι υπόλοιπες επιλογές ήταν οι αναμενόμενες, με τους Σα, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη να συμπληρώνουν την πεντάδα της άμυνας, τον Γκιγιέρμε σε ρόλο καθαρού κόφτη, τον Φορτούνη μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ, τον Ναουέλ στο αριστερό φτερό της επίθεσης και τον Γκερέρο στην κορυφή της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι 11 που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι οι εξής: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί., Ναουέλ, Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ