Γκίνια χωρίς τέλος για τον Ολυμπιακό

Γκίνια χωρίς τέλος για τον Ολυμπιακό

Η ατυχία δεν λέει να σταματήσει φέτος στον Ολυμπιακό, καθώς στο παιχνίδι με την Ξάνθη τραυματίστηκε και ο Ναουέλ, ενώ το οξύμωρο είναι πως έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον ανέτοιμο Ποντένσε.

Η κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει τον Ολυμπιακό φέτος δεν έχει προηγούμενο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεμείνει από επιλογές λόγω των τόσων πολλών τραυματισμών. Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, ενώ φαίνεται πως η ατυχία δεν έχει τελειωμό στο λιμάνι.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στο ημίωρο της αναμέτρησης με την Ξάνθη να αποχωρεί με πρόβλημα στο δεξί πόδι και ο Ναουέλ, ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο. Το περίεργο όμως είναι ότι ο Μαρτίνς ελλείψει άλλων επιλογών αναγκάστηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Ντάνιελ Ποντένσε που πριν μερικές μέρες είχε υποστεί θλάση. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέρασε στο 30ο λεπτό, ενώ προφανώς είναι ανέτοιμος, κάτι που δείχνει πως τα χέρια του Μαρτίνς είναι δεμένα.

Η γκίνια που έχει χτυπήσει τους ερυθρόλευκους είναι πολύ μεγάλη, καθώς ήδη είναι εκτός με πρόβλημα στο γόνατο ο Αχμέντ Χασάν, έμεινε εκτός αποστολής ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, είναι ανέτοιμος ο Ποντένσε και τώρα ο Ναουέλ, ενώ στο προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός και ο Γκερέρο για 1,5 περίπου μήνα, αλλά και ο Χασάν με θλάση, προτού επιστρέψει και τραυματιστεί στο γόνατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ