Παπαδόπουλος: «Μεγαλύτερη η νίκη, αφού παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Παπαδόπουλος: «Μεγαλύτερη η νίκη, αφού παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Ο Ελληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη νίκη με 3-1.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν εξαιρετικοί και αντέδρασαν σωστά, μετά το γκολ που δέχθηκαν από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η αποψινή νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς ο ΟΦΗ είχε απέναντι του μια πολύ καλή ομάδα τακτικά, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό που έχουμε πει είναι πως πρέπει να τα δίνουμε όλα και να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές καλή απόδοση, γιατί αν κάποιος λείπει θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα τακτικά ήμασταν εξαιρετικοί το ποιο σημαντικό είναι πως η ομάδα μου αντέδρασε στο γκολ του Παναθηναϊκού, πάρα τα όσα έχουν συμβεί συνεχίζουμε να παλεύουμε και ειδικά εντός έδρας.

Στο δεύτερο ήμερος αλλάξαμε σχηματισμό αλλά ήμασταν και πάλι εξαιρετικοί τακτικά και είναι μεγαλύτερη η νίκη, αφού παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα τακτικά και που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε ότι έχουμε και όχι μονό απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γιατί η αλήθεια είναι πως με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν ήμασταν όσο κάλοι έπρεπε. Πάντως ο πρόεδρος οπότε έρχεται μας φέρνει γούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ