Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος κέρδισε με 2-1 τη Λάρισα και αύξησε τη διαφορά του από τις ομάδες που τον ακολουθούν.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Λάρισας με ανατροπή και πέτυχε τη 12η νίκη του σε 13 αγωνιστικές (έχει και μια ισοπαλία) αυξάνοντας τη διαφορά από τις ομάδες που τον ακολουθούν, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος παρότι είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 36’ (με γκολ του Νούνιτς) στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της Λάρισας, μετά από ολιγωρία της άμυνας. Ωστόσο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πρίγιοβιτς και εκτέλεσε εύστοχα, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Καρανίκας. Το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ και με τη συνεργασία των δύο αλλαγών, Σάκχοφ (ασίστ) και Ακπόμ (γκολ) στο 69’ ήρθε το 2ο τέρμα για τον Δικέφαλο.

Πασχαλάκης: Έχει μερίδιο ευθύνης στο γκολ που δέχθηκε, καθώς ήταν στην κλειστή του γωνία. Κατά τ’ άλλα δε δέχθηκε καθόλου πίεση και είχε ένα ήσυχο βράδυ.

Βαρέλα: Έκανε ένα από τα ελάχιστα λάθη του τη φετινή σεζόν, χάνοντας τον Νούνιτς στο γκολ της Λάρισας. Πέραν αυτού δεν είχε προβλήματα και προσπάθησε να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Ο Ισπανός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, με 2-3 καίριες επεμβάσεις σταματώντας αντεπιθέσεις της Λάρισας.

Μάτος: Είχε πολλά ανεβάσματα από δεξιά και ορισμένες καλές προσπάθειες για να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Λάρισας. Του έλειψαν οι σωστές τελικές πάσες.

Βιεϊρίνια: Είχε καλές προωθήσεις από την αριστερή πλευρά, κέρδισε την πρώτη κίτρινη του Καρανίκα αλλά του έλειψαν καλύτερα τελειώματα και σέντρες. Συνολικά ήταν αρκετά καλός.

Μαουρίσιο: Έκανε καλό παιχνίδι και είχε πολλά σουτ έξω από την περιοχή. Δεν του βγήκαν, αλλά δε δίστασε να δοκιμάσει τα πόδια του από μακριά για να ανοίξει την άμυνα της Λάρισας.

Βέρνμπλουμ: Δεν ήταν κακός, αλλά δεν έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο. Βοήθησε περισσότερο ανασταλτικά, αλλά προσπάθησε να πατήσει και στην αντίπαλη περιοχή βγαίνοντας πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Ελ Καντουρί: Δε φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας στη θέση του Πέλκα που ήταν εκτός αποστολής. Τον τελευταίο καιρό η απόδοσή του δεν ξεπερνάει τη μετριότητα.

Λημνιός: Έκανε καλό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και ωραίες ενέργειες από δεξιά, αλλά πάλι του έλειψαν οι καλύτερες τελικές προσπάθειες. Εκεί χρειάζεται δουλειά.

Ουάρντα: Ήταν δραστήριος και κινητικός, αλλά του έλειψε η ουσία. Ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και να δώσει ποιοτικές λύσεις στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Πρίγιοβιτς: Ήταν εκτός παιχνιδιού σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά στις καθυστερήσεις κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δε φάνηκε, αλλά τη δουλειά του την έκανε…

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ακπόμ: Μπήκε στο 66’ στη θέση του Ελ Καντουρί. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο πέτυχε το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ! Την έκανε πάλι τη δουλειά του…

Σάκχοφ: Μπήκε στο 66’ στη θέση του Βέρνμπλουμ. Λίγο μετά την είσοδό του στο γήπεδο έβγαλε μια εκπληκτική ασίστ στον Ακπόμ ο οποίος έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Ζαμπά: Μπήκε στο 81’ στη θέση του Λημνιού αλλά έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ