Παντελίδης: «Το χαμένο πέναλτι καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού»

Παντελίδης: «Το χαμένο πέναλτι καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού»

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Άρη να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Απογοητευμένος μετά την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο και τον τρόπο που αυτή ήρθε εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά πως το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο φετινό για την ομάδα του και το χαμένο πέναλτι κόστισε ψυχολογικά, ανέλαβε την ευθύνη και τόνισε πως η εμφάνιση δεν θα επαναληφθεί.

«Ό,τι σχεδιάσαμε δεν πήγε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι πραγματικά δεν μπήκαμε στο γήπεδο, ήταν από τα χειρότερα αν όχι το χειρότερο του Άρη. Μας έδωσε τη δυνατότητα το παιχνίδι να πάρουμε κάτι. Χάσαμε για ακόμη μια φορά πέναλτι, το τρίτο φέτος. Πολύ γρήγορα ήρθε το δεύτερο γκολ, σίγουρα η αντίδραση μας μετά το 2-1 και το 3-2 δεν είναι καλή. Κοιτάξαμε να πάμε ψηλά χωρίς να εξετάσουμε τι γίνεται πίσω. Αυτό το 4-2 δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αδικηθήκαμε από το παιχνίδι, κέρδισε δίκαια ο Ατρόμητος».

Για το αν βγήκαν οι επιλογές των Μάβραϊ, Τζανακάκη και Κολάσο: «Όχι ιδιαίτερα».

Για το αν η εμφάνιση είναι πισωγύρισμα: «Το πρώτο ημίχρονο είναι ό,τι χειρότερο έχω δει φέτος. Πρώτα είμαι υπεύθυνος εγώ. Δεν είναι πισωγύρισμα».

Για την επιλογή του Μάβραϊ: «Εξαρτάται από την προπόνηση και στο τι στοχεύει να χτυπήσει ο αντίπαλος προπονητής. Ήμουν σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην πλάτη μας».

Για το αν το χαμένο πέναλτι ήταν καθοριστικό: «Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος μας πίεσε ψηλά και στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε τη μπάλα. Δεν είναι τόσο το πέναλτι που χάνουμε, αλλά το γκολ που δεχόμαστε γρήγορα. Είναι η καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού».

Για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα στο 4-2: «Αν υπήρχε εξήγηση τα παιχνίδια θα τελείωναν στο 85’».

Για την πτωτική απόδοση του Ματέο Γκαρσία: «Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι μια περίοδος που δεν του βγαίνουν κάποια πράγματα. Πιστεύω πως σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται αν του μιλήσεις και βρεθείς δίπλα του, στο τέλος θα πάρεις αυτά που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ