Ακπόμ: «Ήθελα πολύ να σκοράρω, πάμε για την πρόκριση!»

Ακπόμ: «Ήθελα πολύ να σκοράρω, πάμε για την πρόκριση!»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το γκολ απέναντι στην Λάρισα, τη νίκη του Δικεφάλου και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με την ΜΠΑΤΕ.

Ηταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ με 2-1. Ο παίκτης που σκόραρε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο.

Ο λόγος για τον Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ήθελε πολύ να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Ο νεαρός στράικερ επισήμανε ότι προσπαθεί να αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και έδωσε το σύνθημα της νίκης – πρόκρισης ενόψει του παιχνιδιού με την ΜΠΑΤΕ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι σκόραρε το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή ήθελα να μπω μέσα να παίξω και να σκοράρω ήταν αυτό που ήθελα. Όπως έχω ξαναπεί θέλω να αρπάζω κάθε φορά την ευκαιρία είναι ο στόχος μου. Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες και την διαφορά που έχουμε κοιτάμε τον ΠΑΟΚ είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε την πρόκριση με την ΜΠΑΤΕ».

Αν πιστεύει ότι η Τσέλσι θα κερδίσει τη Βίντι: «Δεν έχω μαντικές ικανότητες Δεν συγκεντρωνόμαστε στις άλλες ομάδες όπως ξαναείπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ