ΑΕΚ: Το plan b για Φράνσον-Πέτερσον, σταντ μπάι ο Αρέγκι

ΑΕΚ: Το plan b για Φράνσον-Πέτερσον, σταντ μπάι ο Αρέγκι

Το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ στις δύο περιπτώσεις των Σουηδών που δυσκόλεψαν

Ο Δεκέμβρης φτάνει στα μισά του και η ΑΕΚ καλείται να προχωρήσει τις μεταγραφές της για να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει του δεύτερου μισού. Μέχρι στιγμής τα δεδομένα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ πάει για την απόκτηση δύο χαφ και ενός εξτρέμ, όπως σας έχει αναφέρει το «to10», ενώ ρίχνουν ματιές και για δεξί μπακ με… προοπτική στην μετά-Γκάλο εποχή.

Αναφορικά με τις περιπτώσεις που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, αυτή του Αρέγκι είναι πιο κοντά. Ο Αντριάν Αρέγκι παραμένει σταντ μπάι για την θέση του κόφτη (αντί-Σιμόες), αν και στην ΑΕΚ επιχείρησαν τα τελευταία 24ωρα για κάτι πιο… ποιοτικό. Πάντως, ο Αργεντίνος είναι ο παίκτης που έρχεται… χθες και στην ΑΕΚ θέλουν η υπόθεση του 6αριου να κλείσει άμεσα στα μέσα Δεκέμβρη.

Ο Αλεξάντερ Φράνσον, είναι ο ντελικάτος χαφ που θέλει η ΑΕΚ, αλλά οι απαιτήσεις της Νόρκεπινγκ και της διοίκησης της δεν… πέφτουν και έτσι η υπόθεση του Σουηδού μέσου δυσκολεύει, οπότε και το έντονο ενδιαφέρον… ατονίζει. Για αυτό και η ΑΕΚ έχει ακόμη 2-3 περιπτώσεις χαφ στην λίστα της για να προχωρήσει για την θέση του οργανωτικού χαφ.

Τέλος, η ίδια… ιστορία και στην υπόθεση του Κρίστοφερ Πέτερσον και της Χεράκλες. Η ολλανδική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει τον Σουηδό αριστερό εξτρέμ που φέτος μετρά 17 ματς, 9 γκολ και 2 ασίστ σε περίπου 1.350 λεπτά στην Ολλανδία. Και η ΑΕΚ για να είναι έτοιμη, κάνει και σε αυτή την υπόθεση δεύτερες σκέψεις και εξετάζει και άλλους εξτρέμ.

Πάντως, πρόθεση είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να είναι σύντομα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το δεύτερο μισό της σεζόν για να καλυφθούν τα κενά της ΑΕΚ. Και είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει στόχους μπροστά της και ειδικά τη 2η θέση και τα προκριματικά του Champions League, μιας και είναι στο -5 από τον δεύτερο Ατρόμητο και στο -4 από τον τρίτο Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ