Μετρά επιστροφές ο Χιμένεθ, μπήκαν Τσόσιτς, Γιακουμάκης

Μετρά επιστροφές ο Χιμένεθ, μπήκαν Τσόσιτς, Γιακουμάκης

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ από την προπόνηση του Σαββάτου, καθώς τόσο ο Ούρος Τσόσιτς, όσο και ο Γιώργος Γιακουμάκης, προπονήθηκαν κανονικά, επιστρέφοντας σε φουλ ρυθμούς. Με τον Σέρβο στόπερ να υπολογίζεται και για το ματς με τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα, όπου θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Βράνιες. Από εκεί και πέρα, σε […]

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ από την προπόνηση του Σαββάτου, καθώς τόσο ο Ούρος Τσόσιτς, όσο και ο Γιώργος Γιακουμάκης, προπονήθηκαν κανονικά, επιστρέφοντας σε φουλ ρυθμούς. Με τον Σέρβο στόπερ να υπολογίζεται και για το ματς με τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα, όπου θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Βράνιες.

Από εκεί και πέρα, σε διαδικασία… επιστροφής μπαίνει σιγά-σιγά και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ανέβασε σήμερα «στροφές» και είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα, να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα. Με το μοναδικό πρόβλημα για τον Χιμένεθ, να είναι έτσι πλέον ο Παναγιώτης Κονέ, που συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα για να μπει ομαλά σε φουλ ρυθμούς. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 με την ομάδα να αποσύρεται το βράδυ στο ξενοδοχείο, ώστε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει του κεκλεισμένων των θυρών ματς, με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ