«Δεν πρόκειται να χάσει ο ΠΑΟΚ αυτό το πρωτάθλημα»

«Δεν πρόκειται να χάσει ο ΠΑΟΚ αυτό το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης τόνισε ότι θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χαθεί ο φετινός τίτλος από τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 2-1 τη Λάρισα αναδείχθηκε και μαθηματικό πρωταθλητής χειμώνα, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Super League. Η προηγούμενη φορά που ήταν πρώτος στα μισά του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 1989-90, αλλά τότε στο τέλος έχασε τον τίτλο ο οποίος κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης ήταν στέλεχος εκείνου του Δικέφαλου πριν από 29 χρόνια και μιλώντας στο «Metropolis 95.5» τόνισε ότι φέτος δεν πρόκειται να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Αρχικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις διαφορές της ομάδας του 1989 με τη φετινή: «Φέτος είναι μεγάλη διαφορά του ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες ομάδες και πιστεύω ότι δεν το χάνουμε με τίποτα το Πρωτάθλημα. Είναι καλύτερη η τωρινή ομάδα. Κατ’ αρχάς είναι αήττητη. Εμείς τότε είχαμε και ήττες και ισοπαλίες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατοί και υπήρχε συναγωνισμός. Και φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο παλιός, ο Παναθηναϊκός κάνει ανανέωση και η ΑΕΚ είναι πεσμένη. Φέτος μας πάνε όλα καλά, είμαστε κι εμείς άξιοι όμως».

Για το ποσοστό που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου: «Προσωπικά δίνω 100% πιθανότητες στον ΠΑΟΚ! Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χαθεί αυτό το Πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο αισιόδοξος. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους, διοίκηση, προπονητή και παίκτες. Και αυτή η δουλειά δίνει την αίσθηση σε όλους μας να λέμε πως είμαστε 100% σίγουροι ότι θα πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ