Παναθηναϊκός : Δύο μήνες εκτός ο Κότσαρης

Παναθηναϊκός : Δύο μήνες εκτός ο Κότσαρης

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, μετά από σχετική εισήγηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού. Επομένως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται σε δύο μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης πήρε την απόφαση να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου, μετά τη θλάση που υπέστη στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦ Ιεράπετρας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα προχωρήσει συντηρητικά με θεραπεία και στόχος είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες. Ο 22χρονος τερματοφύλακας συμβουλεύτηκε φυσικά το Πράσινο ιατρικό επιτελείο, του οποίου εισήγηση αποτέλεσε ακριβώς αυτή.

Ο 20χρονος Βασίλης Ξενόπουλος επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις, συνεπώς εκείνος είναι που πιθανότατα θα έχει τη θέση του No2 για το προσεχές διάστημα, πίσω από τον Σωκράτη Διούδη. Τρίτος είναι ο 18χρονος Νίκος Χριστογεώργος, που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα.

Πλην του Κότσαρη, το πρωί της Δευτέρας (10/12) ακολούθησαν θεραπεία και οι Αντονί Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Ματίας Γιόχανσον. Την Τρίτη ο Γιώργος Δώνης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ