Ατρόμητος : Αντιπροσωπεία παικτών επισκέφτηκε τους πλημμυροπαθείς (pics)

Ατρόμητος : Αντιπροσωπεία παικτών επισκέφτηκε τους πλημμυροπαθείς (pics)

Οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης και Ανδρέας Χατζηισαΐας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (30/11) επίσκεψη στις πολύπαθες περιοχές τους Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο Ατρόμητος, καθώς αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας, μαζί με τον πρόεδρο των Περιστεριωτών, Βασίλη Μπέτση, βρέθηκαν στις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Αυτή είναι η δεύτερη πράξη συμπαράστασης του Ατρομήτου προς τους πλημμυροπαθείς, καθώς η ομάδα του Περιστερίου είχε προσφέρει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα της κόντρα στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την επίσκεψη στους πλημμυροπαθείς:

«Το χρέος του απέναντι στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής ολοκλήρωσε σήμερα ο Ατρόμητος με επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας στη Μάνδρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπέτσης, οι ποδοσφαιριστές Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαίας και Ανδρέας Γιαννιώτης και ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης με εκπροσώπους του Δήμου Μάνδρας δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας υποστήριξε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος ανέφερε ότι όλοι μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι στέκονται δίπλα στους πληγέντες των πλημμυρών.

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι άνθρωποι της ομάδας μας ήταν πραγματικά πρωτόγνωρες με τους κατοίκους της Μάνδρας να υποδέχονται τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου με μεγάλο ενθουσιασμό.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η ΠΑΕ Ατρόμητος προσέφερε όλα τα έσοδα των εισιτηρίων του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στους πλημμυροπαθείς δείχνοντας έμπρακτα ότι θα στηρίξει με πράξεις τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ