Γκουγκουλιάς: «Ο Αρης θέλει ενίσχυση, φτάνει με τον Κολάσο»

Γκουγκουλιάς: «Ο Αρης θέλει ενίσχυση, φτάνει με τον Κολάσο»

Ο πρώην επιθετικός των κίτρινων ήταν «καυστικός» για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Αρης στο Περιστέρι και ανέλυσε τι χρειάζεται η ομάδα προκειμένου να μπει στον σωστό δρόμο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και τα είπε… έξω από τα δόντια. Για το ματς στο Περιστέρι είπε ότι ο Αρης ήταν κακός, συμπλήρωσε ότι οι κίτρινοι θέλουν μεταγραφική ενίσχυση και ότι κάποιοι παίκτες, όπως ο Κολάσο εξάντλησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γκουγκουλιας:

-Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα: Χάσαμε τη διάθεση μας γιατί φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό.

-Για το πρώτο ημίχρονο: Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή χθες. Πήρε την ευκαιρία να πάρει κάτι καλύτερο στο τέλος αν έδειχνε πιο συγκεντρωμένη. Χάλασε η εικόνα όλης της ομάδας. Θα μπορούσε να πάρει και κάτι καλύτερο ακόμη και σε μία άσχημη μέρα όπως η χθεσινή.

-Για την μισή προσπάθεια που είχε η ομάδα: Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι καλύτεροι παίκτες από την χθεσινή ομάδα. Αυτό δείχνει, ότι η ομάδα δεν έκανε καλή δουλειά και δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είσαι προβλέψιμος. Το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί τόσο που δεν είναι όπως παλιά. Δεν μπορεί ένας παίκτης να τραβήξει την ομάδα όπως για παράδειγμα παλιά ο Μαραντόνα.

-Για τον Μάβραι στη θέση του στόπερ και για τον Κολάσο: Νομίζω πως η ομάδα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον Κολάσο αλλά νομίζω ότι φτάνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε επιτέλους είναι να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας. Ο Κολάσο εξάντλησε τις ευκαιρίες του. Ένας σύλλογος δεν μπορεί να περιμένει έναν ποδοσφαιριστή να βρει την απόδοση του. Ο Διαμαντόπουλος είχε λίγο χρόνο συμμετοχής και μπράβο που μπήκε παθιασμένα και έβαλε το γκολ. Οι σέντερ φορ φτιάχνουν την ψυχολογία με τα γκολ. Ο Κολάσο στην επόμενη ομάδα μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Ίσως δεν ταίριαξε στην ομάδα.

-Για τα 47 λάθη της ομάδας: Χθες η κατάσταση ήταν το κάτι άλλο. Έχανε γρήγορα την μπάλα, δεν μπορούσε να την κρατήσει. Είναι κρίμα γιατί η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία με τον Παναθηναϊκό. Τα παιδιά έχουν δείξει την αξία τους φέτος. Σε όποια ματς έπαιξε εκτός και έχασε, δεν άξιζε να χάσει πουθενά. Στο χθεσινό παιχνίδι άξιζε να χάσει. Με αυτά που γίνονται αδικούνται τα παιδιά και η προσπάθεια τους.

-Για τα έξι χαμένα πέναλτι: Το πέναλτι δεν ξέρω αν εξασκείται στην προπόνηση, αν και κανονικά θα έπρεπε. Πρέπει να έχεις έναν παίκτη που να εκτελεί τα πέναλτι και να είναι καλός σε αυτό. Δεν μπορείς να κρίνεις εύκολα. Στο πέναλτι πρέπει να πηγαίνει ο παίκτης με την καλύτερη ψυχολογία και να μην το βλέπουμε εγωιστικά. Δεν είναι ότι θα ισοφάριζε μόνο, αλλά όταν χάνεις ένα πέναλτι πέφτεις και ψυχολογικά. Στα παιδιά κόπηκαν τα πόδια μετά το χαμένο πέναλτι και αυτό φάνηκε. Ο Γιουνές έπεσε πάρα πολύ μετά από το πέναλτι που έχασε. Ακόμη και στο 2-1 θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι γιατί θα γινόταν σίγουρα μία ευκαιρία. Ήταν κρίμα γιατί έδειξαν άπειροι και χάλασαν την εικόνα της ομάδας. Αντιμετώπισαν το παιχνίδι όπως μια άπειρη ομάδα.

-Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναιτωλικό: Πρέπει να κερδίσει το ματς. Τα παιδιά είναι μια καινούρια ομάδα. Δεν παύει να υποστηρίζουμε την ομάδα και θέλουμε να βλέπουμε καλά αποτελέσματα και να κερδίζει παντού. Όταν βλέπεις τον κόσμο να γεμίζει τα γήπεδα ενώ τώρα ανέβηκε η ομάδα, καταλαβαίνεις τη δυναμική του συλλόγου.

-Για την ενίσχυση της ομάδας: Σίγουρα χρειάζεται κάποιους ποδοσφαιριστές. Οι καινούριες προσθήκες τον Ιανουάριο πρέπει να βοηθήσουν άμεσα. Νομίζω ότι χρειάζεται ένας σέντερ φορ γιατί πολλές φορές η ομάδα θέλει να πιέσει αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να δοθούν και άλλες ευκαιρίες στον Διαμαντόπουλο. Είναι κρίμα που δεν έχουν δοθεί ακόμη.

-Για τον κόσμο της ομάδας: O κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και έδειξε τη δυναμική του. Δεν τον φοβάμαι τον κόσμο του Άρη και τα παιδιά της ομάδας πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ