Δέλλας: «Σημαντικοί οι βαθμοί, να μας γίνει μάθημα το Β’ ημίχρονο»

Δέλλας: «Σημαντικοί οι βαθμοί, να μας γίνει μάθημα το Β’ ημίχρονο»

Ο Ελληνας τεχνικός κρατά τους τρεις βαθμούς και την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο σημείωσε και τα δύο της γκολ.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ελληνας τεχνικός είπε ότι η ομάδα του πήρε νίκη αυτοπεποίθησης, ωστόσο πρόσθεσε ότι το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Δείξαμε δύο πρόσωπα, ένα πολύ καλό α΄ ημίχρονο. Έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε και να το τελειώσουμε αλλά δεν το κάναμε. Στο β΄ δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και στην πρώτη φάση, ο Απόλλωνας βρήκε το γκολ. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και κρατάω το α΄ ημίχρονο.

Το β΄ μέρος πρέπει να μας γίνει μάθημα. Κάθε βαθμός που χάνουμε είναι σημαντικός για εμάς. Ήταν μια νίκη αυτοπεποίθησης. Ο Παναιτωλικός στηρίζει τα δικά του παιδιά, δίνουμε ευκαιρίες και όσο θα φεύγουμε από τη επικίνδυνη ζώνη, θα παίρνουν και περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ