Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-1

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-1

Ο Λεβαδειακός βρήκε γκολ κόντρα στη ροή του ματς με τον 18χρονο Ιωαννίδη, αλλά ο Πανιώνιος, βρήκε τη λύτρωση από τον Άλμπεργκ στο 90+5' που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Πανιώνιος υποδέχτηκε στην Πλατεία τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να έχουν τεράστια ανάγκη για βαθμούς μιας και δίνουν μάχη για τη σωτηρία τους, την ώρα που οι κυανέρυθροι με νίκη θα ανέβαιναν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Μάντζιου ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος αλλά σκόνταψαν πάνω στον τερματοφύλακα Μπάγιτς που σταμάτησε τους Ντουρμισάι (17’) και Σπιριντόνοβιτς (32’). Ότι δεν κατάφεραν λοιπόν οι γηπεδούχοι, κόντρα στη ροή του αγώνα το κατάφερε ο Λεβαδειακό σε μια αντεπίθεση με τον νεαρό Φώτη Ιωαννίδη να πλασάρει ψύχραιμα τον Κότνικ και να ανοίγει το σκορ στο 41’, σοκάροντας το πρώτο του γκολ στη Superleague, παγώνοντας τη Νέα Σμύρνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έψαξε με ένταση το γκολ. Φύλακας άγγελος όμως ο Μπάγιτς για την εστία της ομάδας του, νίκησε τρεις (!!!) φορές τον Σπιριντόνοβιτς (49’, 57’, 84’) και ο Μασούρας στο 69’ σημάδεψε το δοκάρι για τους γηπεδούχους που σίγουρα θα τα βάλλουν με την τύχη τους.

Τύχη, η οποία τελικά τους χαμογέλασε… σαδιστικά, αφού η αλλαγή του Μάντζιου, Άλμπεργκ, σκόραρε στο 90+5’ για το τελικό 1-1, αφήνοντας τον Πανιώνι με το παράπονο που δεν κέρδισε ένα ματς στο οποίο ήταν καλύτερος αλλά και τους παίκτες του Σανίνο με την πικρία του χαμένου τρίποντου που θα έδινε σοβαρή ανάσα στη μάχη τους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το «κλειδί»: Ο Ολλανδός Άλμπεργκ που μπήκε στο ματς στο 75’ για τον Πανιώνιο και λύτρωσε τους κυανέρυθρους που έβλεπαν την ήττα να πλησιάζει με ένα γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το «10άρι»: Αναμφίβολα ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Μπάγιτς. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και κατέβασε τα ρολά σε 4 περιπτώσεις και ήταν ο λόγος που ο Λεβαδειακός δεν έφυγε με το κεφάλι κατεβασμένο από τη Νέα Σμύρνη παρά το γκολ που πέτυχε.

Στον πάγκο: Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς που ήταν φιλότιμος, έτρεξε, ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, όντας ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του.

Γιατί κόουτς; Όταν είσαι η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα, παίζεις εκτός έδρας και δέχεσαι δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο της αναμέτρησης, τότε δύσκολα θα πάρεις έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Κάτι που τελικά συνέβη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κεϊτά, Κόρμπος (75’ Άλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46’ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σανίνο): Μπάγιτς, Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Καθάριος (78’ Μάνγκα), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (86’ Βήχος), Στανόγεβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ