Μάντζιος: «Συναισθηματικά δύσκολο να παίζεις κόντρα στην ομάδα που ξεκίνησες το καλοκαίρι»

Μάντζιος: «Συναισθηματικά δύσκολο να παίζεις κόντρα στην ομάδα που ξεκίνησες το καλοκαίρι»

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε τη δυσκολία του να αντιμετωπίσει στο ντεμπούτο του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε την άποψη πως ο Πανιώνιος στάθηκε άτυχος.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να στερήσει μέσα από τα χέρια των Βοιωτών ένα σπουδαίο τρίποντο και να σώσει την «παρτίδα» με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιος, που μάλιστα οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο ντεμπούτο του στον Κυανέρυθρο πάγκο, εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι και ότι στάθηκε άτυχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κατά διαστήματα παίξαμε πάρα πολύ καλά, πλαγιοκοπήσαμε, παίξαμε τόσο από τον άξονα όσο κι από τα πλάγια, τα παιδιά τα έδωσαν όλα, έκαναν τεράστια προσπάθεια και ήμασταν άτυχοι.

Από συναισθηματικής πλευράς το να παίζεις απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησες μαζί το καλοκαίρι είναι λίγο δύσκολο, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ