Εν αναμονή επιστροφών

Εν αναμονή επιστροφών

Η γνωμάτευση για Ντιγκινί, Μαρτίνες και Ναζλίδη κριτήριο για τις διαθέσιμες εναλλακτικές του Παντελίδη

Η συσσώρευση απουσιών στους μεσοεπιθετικούς ήταν μια επιπρόσθετη δυσκολία για τον Άρη και το Σάββα Παντελίδη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Νικολά Ντιγκινί δεν αγωνίστηκε υπό το φόβο μιας θλάσης στο γαστροκνήμιο μετά την επιβάρυνση που αισθάνθηκε ο Γάλλος, ενώ στο τέλος της «εργάσιμης εβδομάδας» τέθηκε νοκ άουτ και ο Νίκο Μαρτίνες η αμέσως επόμενο επιλογή του προπονητή για τη θέση του ελεύθερου μεσοεπιθετικού.

Εκτός μάχης ήταν και ο Θωμάς Ναζλίδης με εμπύρετη ίωση και έτσι τα κουκιά ήταν απολύτως μετρημένα. Ξεκίνησε ο Κολάσο και αντικαταστάθηκε από τον Ματίγια.

Ενόψει Παναιτωλικού, ο κόουτς του Άρη περιμένει τη γνωμάτευση του γιατρού των κίτρινων, ειδκκά για τους Ντιγκινί και Μαρτίνες, προκειμένου να ξεκινήσει να καταστρώνει το πλάνο του. Είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει πράγματα σε πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Στην άμυνα, μετά την εικόνα στο Περιστέρι ίσως πρέπει να περιμένουμε και περισσότερες από δύο αλλαγές. στη μεσαία γραμμή θα διαφοροποιηθούν τα πράγματα ως προς τον παίκτη που θα συνδέσει τη γραμμή με την επίθεση και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά ακόμη και μια αλλαγή στην τριάδα των επιθετικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ