Τα τρομερά μωρά του Πάμπλο Γκαρσία!

Τα τρομερά μωρά του Πάμπλο Γκαρσία!

Η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ είναι αήττητη εδώ και έναν χρόνο

Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία με 35 βαθμούς στο +7 από τον Ατρόμητο που ακολουθεί και στο +8 από τον 3ο πλέον Ολυμπιακό.

Η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται επίσης πρώτη στη δική της βαθμολογίας με 34 βαθμούς σε 12 ματς (11 νίκες και μια ισοπαλία στο +7 από την ΑΕΚ που ακολουθεί, αλλά έχει και έναν αγώνα περισσότερο και στο +10 από τον 3ο Ατρόμητο.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατέκτησε τον περσινό τίτλο στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League και φέτος πάει φουλ για το 2ο σερί πρωτάθλημα έχοντας παραμείνει αήττητη εδώ και έναν χρόνο!

Η τελευταία ήττα των πιτσιρικάδων του ΠΑΟΚ ήταν στις 10/12/2017, στην εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην οποία έχασαν με 0-1. Από τότε μετρούν 31 νίκες και 2 ισοπαλίες και παράλληλα μία κατάκτηση Πρωταθλήματος και προκρίσεις στο UEFA Youth League!

Από την ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει περάσει ένας χρόνος. Την μέρα εκείνη ο γενικός αρχηγός της ομάδας και παλιά δόξα του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης, ήταν εκείνος που πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια και έστειλε το μήνυμα της αντεπίθεσης, λέγοντας, πως η ομάδα θα κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα πάρει τον τίτλο. Όπως και έγινε. Και όχι απλά έγινε, αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Μέσα σ’ αυτό το διάστημα λοιπόν του ενός ημερολογιακού έτους, η πρώην Κ20 του Δικεφάλου και νυν Κ19 έχει παίξει 33 αγώνες (29 για το πρωτάθλημα της Super Legaue Σουρωτή και τέσσερις για το UEFA Youth League).

Μιλάμε για 33 αγώνες γεμάτους ντέρμπι, παιχνίδια δύσκολα, παιχνίδια κρίσιμα. Ο απολογισμός της; Εντυπωσιακός: 31 νίκες, δύο ισοπαλίες, ένα πρωτάθλημα, μία πρόκριση στα Play Offs του Youth League και απόσταση επτά βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο στην φετινή κούρσα του τίτλου.

ΓΚΑΡΣΙΑ: «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»

Όπως σημειώνει στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία: «Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια από την προηγούμενη σεζόν, με μία νέα ομάδα, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και φέτος με την ίδια βάση συνεχίσουμε δυνατά και τρέχουμε ένα πολύ καλό σερί. Όλοι στην ομάδα δουλεύουν εξαιρετικά και το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχουν κοινούς στόχους. Έχουμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα, τους δείχνουμε τον δρόμο αλλά οι επιτυχίες είναι δικές τους. Εμείς απλά τους δείχνουμε τον δρόμο και είμαστε χαρούμενοι για την πρόοδό τους. Διαθέτουμε καλούς παίκτες και αυτό είναι ότι καλύτερο για το μέλλον του ΠΑΟΚ»

ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ»

Από τη μεριά του ο αρχηγός της Κ19 όλο αυτό διάστημα, Ζήσης Χατζηστραβός, μίλησε για τα συναισθήματα που τους προκαλεί το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό τους επίτευγμα και στάθηκε και στο κίνητρο που τους δίνει, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, λέγοντας αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό το αήττητο σερί που τρέχουμε εδώ και έναν χρόνο. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας σε καμία περίπτωση και θεωρώ πως είναι αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειά με το τεχνικό επιτελείο και της θέλησής μας για συνεχή βελτίωση. Δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος να διατηρήσουμε το σερί, αλλά σίγουρα μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Νιώθουμε πολύ ωραία με τα όσα έχουμε καταφέρει αυτές τις 365 μέρες και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να πανηγυρίσουμε στο φινάλε έναν ακόμα τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ