Κούγιας: «Διαφωνώ με την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά την σέβομαι»

Κούγιας: «Διαφωνώ με την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά την σέβομαι»

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζει ότι διαφωνεί με την ταχύτητα που ελήφθη η απόφαση του Δ.Σ. της Λάρισας ώστε να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια παρ' όλα αυτά θα σεβαστεί την απόφαση.

Με νέα επίσημη τοποθέτησή του, στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι διαφωνεί με την ταχύτητα που ελήφθη η απόφαση του Δ.Σ. της Λάρισας ώστε να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητά του είναι η δημόσια εικόνα του.

Αναλυτικά η δήλωσή του Κούγια:

«Πληροφορήθηκα την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, την οποία, παρότι διαφωνώ με την ταχύτητα με την οποία ελήθφη, σέβομαι.

Όμως πριν λάβω την οριστική μου απόφαση θα περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων και μετά θα προβώ σε δημόσια δήλωση, την οποία θα πληροφορηθείτε μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων.

Να γνωρίζετε όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα και με τα όσα έχουν συμβεί εις βάρος μου και εις βάρος της ομάδας μας από διάφορα υποκείμενα του χώρου του ποδοσφαίρου και από διάφορα υποκείμενα του στενότερου και απώτερου περιβάλλοντος της ΑΕΛ στη Λάρισα, η πρώτη προτεραιότητα μου είναι η εικόνα μου απέναντι στα παιδιά μου, η διατήρηση της εικόνας και της θέσης που έχω στην επιστήμη μου και η προσωπική μου ισορροπία και αυτοεκτίμηση.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ