Παρελθόν από τη Λαμία ο Κασναφέρης

Παρελθόν από τη Λαμία ο Κασναφέρης

Δύο μήνες μετά την πρόσληψή του, ο Γιώργος Κασναφέρης αποχώρησε από τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας λόγω προσωπικού προβλήματος.

Μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή του, ο Γιώργος Κασναφέρης αποχώρησε από τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας εξαιτίας σοβαρού προσωπικού προβλήματος, επισημαίνοντας πάντως ότι η πόρτα της ομάδας της Φθιώτιδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την αποδοχή του αιτήματος του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γεώργιου Κασναφέρη, για τη λύση της συνεργασίας μας λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, το οποίο καθιστά αδύνατη την παραμονή του εκτός Αθηνών τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την προσφορά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στο διάστημα της συνεργασίας μας και του εύχεται κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική.

Η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Γιώργο Κασναφέρη και ευελπιστεί να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ