Στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ο ΠΑΟΚ!

Στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ο ΠΑΟΚ!

Τι κοινό έχουν ο ΠΑΟΚ, η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λίβερπουλ και η Ντόρτμουντ; Είναι αήττητες στα εθνικά τους πρωταθλήματα με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από την «Μεγάλη Κυρία».

Το ό,τι θα έφταναν στο σημείο στον ΠΑΟΚ, να βλέπουν την ομάδα τους να φιγουράρει στην δεύτερη θέση χωρίς καμία ήττα στο εγχώριο πρωτάθλημα ούτε στα πιο τρελά τους όνειρο θα μπορούσαν να το φανταστούν. Αυτό το επίτευγμα έχει γίνει αναφορά σε μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ καθώς έχουν συμπεριλάβει το όνομα του Δικεφάλου ανάμεσα σε γνωστά μεγαθήριο του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στις ομάδες που έχουν ακόμα ήττα στα πρωταθλήματα τους.

Συνολικά εφτά είναι οι ομάδες που δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα, έχοντας πετύχει μόνο νίκες και ισοπαλίες. Στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης βρίσκεται η Γιουβέντους που έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 15 συνολικά, μία μόλις απώλεια βαθμών λόγω της ισοπαλίας αυτή με την Τζένοα.

Η δεύτερη θέση ανήκει στον ΠΑΟΚ με δύο παιχνίδια λιγότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά με μία μόλις ισοπαλία στο ενεργητικό του αυτή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι 1-1. Ακολουθούν κατά σειρά Ερυθρός Αστέρας και Παρί Σεν Ζερμέν με δύο ισοπαλίες ενώ την εφτάδα συμπληρώνουν οι Σάλτσμπουργκ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ με τρεις ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ