Ναυαγεί του Φράνσον, μπλέκει του Αρέγκι και η ΑΕΚ κοιτάζει (και) στην Πορτογαλία

Ναυαγεί του Φράνσον, μπλέκει του Αρέγκι και η ΑΕΚ κοιτάζει (και) στην Πορτογαλία

Εξαιρετικά απίθανο μοιάζει να προχωρήσει το θέμα του Σουηδού της Νόρκεπινγκ, ανοικτό αλλά… μπερδεμένο του Αρέγκι, τη στιγμή που η ΑΕΚ φέρεται να έχει εντοπίσει μία εξαιρετική περίπτωση χαφ στην αγορά της Πορτογαλίας.

Mπορεί τις προηγούμενες μέρες να υπήρχαν αναφορές περί δεδομένης μετακίνησης του Αντριέν Αρέγκι στην ΑΕΚ, ωστόσο από το 10.gr είχατε ενημερωθεί πως η υπόθεση του Αργεντινού μέσου δεν δείχνει να βρίσκεται ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Οι πληροφορίες μας ανέφεραν πως η Ενωση έχει προχωρήσει σημαντικά την υπόθεση του Αρέγκι, όμως ακόμα δεν την έχει βάλει στην τελική της ευθεία.

Αυτό που προέκυπτε από το ρεπορτάζ ήταν πως ο Αρέγκι αποτελεί επί της ουσίας μια λύση που ναι μεν εξετάζει η Ένωση για τον άξονά της και την έχει «δουλέψει», όμως δεν είναι ο βασικός στόχος για την ενίσχυση του άξονα του Δικεφάλου. Όπου για τη θέση του «κόφτη» φαίνεται να υπάρχει κάτι καλύτερο.

Οι εξελίξεις από την υπόθεση του Αρέγκι έρχονται να πάνε ακόμα πιο πίσω το θέμα της μεταγραφής του Αργεντινού άσου για την Ένωση. Καθώς φαίνεται πως η Σαν Μαρτίν περιπλέκει τα πράγματα για την ΑΕΚ. Η ομάδα που είχε αποκτήσει δανεικό τον Αρέγκι από την Τεμπερλέι, έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα ενέργειες προκειμένου να εμπλακεί στην μεταγραφή του Αργεντινού άσου. Να αποκτήσει δηλαδή τον Αρέγκι με την οψιόν που έχει συμφωνηθεί με την Τεμπερλέι και να διαπραγματευτεί εκείνη από εκεί και πέρα, την πώλησή του. Κάτι που φαίνεται να έχει προκύψει μετά και την γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος του ΑΕΚ.

Η Ένωση λοιπόν παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Αρέγκι, την Σαν Μαρτίν και την Τεμπερλέι, ωστόσο στρέφει και αλλού την προσοχή της για την ενίσχυση του άξονα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ψηλά στην ατζέντα του Δικεφάλου βρίσκεται η αγορά της Ιβηρικής. Και συγκεκριμένα εκείνη της Πορτογαλίας. Εκεί όπου υπάρχει ήδη μια λύση που η ΑΕΚ κοιτάζει «ζεστά», ενώ σύντομα, είναι πιθανό να έρθουν στην πρώτη γραμμή και άλλες.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το θέμα του Αλεξάντερ Φράνσον, οι εξελίξεις με τον Σουηδό διεθνή χαφ της Νόρκεπινγκ, δεν δείχνουν θετικές για την Ένωση. Αυτό που προκύπτει είναι πως η σουηδική ομάδα δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, δείχνοντας πως δεν «καίγεται» να πουλήσει τον 24χρονο άσο, που αποτελεί και το γερό χαρτί της άλλωστε. Η Νόρκεπινγκ θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει την πώληση του Φράνσον μόνο με ένα συγκεκριμένο ποσό. Που για την ΑΕΚ δείχνει υψηλό, αφού οι πληροφορίες το θέλουν να πλησιάζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Πάντως εφόσον το θέμα του Φράνσον ναυαγήσει οριστικά (αν δεν έχει τελειώσει οριστικά ήδη..) ενώ παρουσιαστεί εμπλοκή και στο ζήτημα του Αρέγκι, δημιουργείται αυτόματα… θέμα για την ΑΕΚ. Που μένει να φανεί αν και σε τι βαθμό έχει προετοιμαστεί ώστε να προχωρήσει στα εναλλακτικά πλάνα της, για τις δύο θέσεις του άξονα. Χωρίς να επαναλάβει τα εγκληματικά λάθη του καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ