Παναθηναϊκός: Ρυθμίζει τις οφειλές με διακανονισμούς

Παναθηναϊκός: Ρυθμίζει τις οφειλές με διακανονισμούς

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθεί να καταβάλει έναντι για να μεταθέσει τις οφειλές, αλλά και για να παραμείνουν σχετικά ικανοποιημένοι οι πιστωτές.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δίνει καθημερινά σχεδόν έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να μειώσει τα χρέη της και να εξοφλήσει. Η ΠΑΕ εξυπηρετεί τις μηνιαίες δόσεις και προσπαθεί να διατηρήσει το ευνοϊκό κλίμα που έχει δημιουργήσει με τους πιστωτές, ενώ όπως όλα δείχνουν τη φετινή σεζόν όλα βαίνουν σχετικά καλά.

Κάθε μήνα οι πράσινοι προσπαθούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, ενώ το ίδιο συνέβη και για τον Δεκέμβριο όπου το τριφύλλι προσπαθεί να διευθετήσει τις μηνιαίες δόσεις. Τα χρέη είναι πολλά στον Παναθηναϊκό και η διοίκηση προσπαθεί να καταβάλει κάποια έναντι προκειμένου να διαχειριστεί καταστάσεις καλύτερα από πέρσι και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει. Με αυτό τον τρόπο κρατάει ευχαριστημένους τους πιστωτές και τους εξοφλεί μετά από μερικές ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες νιώθουν σιγουριά πως θα πληρωθούν, ενώ στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου οι αρμόδιοι της ΠΑΕ εκτιμούν ότι θα έχουν εξυπηρετήσει τις εξωτερικές δαπάνες, ώστε να καλύψουν τις εσωτερικές υποχρεώσεις και κυρίως τη μισθοδοσία παικτών και προσωπικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ