Στο πλευρό του Charity Idols και ο Ματίγια (pics)

Στο πλευρό του Charity Idols και ο Ματίγια (pics)

Άλλος ένας παίκτης του Άρη χαρίζει την υπογεγραμμένη φανέλα του για φιλανθρωπική δημοπρασία, που θα βοηθήσει τέσσερα παιδιά.

Η ΠΑΕ Άρης και οι ποδοσφαιριστές της δείχνουν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο με νέα συμμετοχή στις φιλανθρωπικές δημοπρασίες του Charity Idols. Αυτή τη φορά, ο Χαβιέ Ματίγια είναι αυτός που δωρίζει υπογεγραμμένη τη φανέλα που φορούσε στην ανατροπή με 2-1 επί του ΟΦΗ. Τα έσοδα της δημοπρασίας, που «τρέχει» για τις επόμενες πέντε μέρες εδώ (https://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/1591), θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη τεσσάρων παιδιών.

Η ενημέρωση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Αρης συνεχίζει την στήριξη της στα τέσσερα παιδιά ( Ασπασία, Μυρτώ, Άγγελο, Γιώργο) προσφέροντας την φανέλα του Χαβιέ Ματίγια, που φορούσε στην μεγάλη ανατροπή στον αγώνα του Ηρακλείου.
Τώρα στην 2η μεγάλη γιορτινή δημοπρασία στο www.charityidols.gr »Solidarity 4 Ever»».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ΠΑΕ Αρης συνεχίζει την στήριξη της στα τέσσερα παιδιά ( Ασπασία, Μυρτώ, Άγγελο, Γιώργο) προσφέροντας την φανέλα του Χαβιέ Ματίγια, που φορούσε στην μεγάλη ανατροπή στον αγώνα του Ηρακλείου. Τώρα στην 2η μεγάλη γιορτινή δημοπρασία στο www.charityidols.gr »Solidarity 4 Ever» ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL) #arisfc #javiermatilla #superleague #charityidols #solidarity4ever #happycharity #aspasia #myrto #aggelos #giorgos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ