Άρης: Προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης αύριο

Άρης: Προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης αύριο

Συνεχίζεται η προετοιμασία των κίτρινων ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.).

Καλά αλλά και κακά νέα προέκυψαν από τη σημερινή (12/12) πρωινή προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Σάββας Παντελίδης είδε τους μέχρι πρότινος τραυματίες Νικολά Ντιγκινί και Νικολάς Μαρτίνες να παίρνουν κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και θα κάνει μαγνητική αύριο, ενώ δεν προπονήθηκε ο Ανδρέας Σταματής λόγω ίωσης.

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.) θα συνεχιστεί αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Νίκο Μαρτίνες και Νικολά Ντιγκινί συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα (ο 30χρονος επιθετικός θα κάνει μαγνητική).

Στη σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Ανδρέας Σταματής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ