ΠΑΟΚ : Αυτούς σκέφτεται για 11αδα ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Αυτούς σκέφτεται για 11αδα ο Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται να κάνει εκ νέου αλλαγές στην 11αδα για τον αγώνα με την Ξάνθη με τους Πασχαλάκη, Λημνιό, Πέλκα να ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού.

Μια διαφορετική 11αδα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα δούμε το Σάββατο(2/12) στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη. Το κριτήριο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι το πάθος και η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Αιγινιακό. Ο πρώτος που θα διεκδικήσει θέση βασικού είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 28χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί μόνο στα παιχνίδια Κυπέλλου (Απόλλων Πόντου και Αιγινιακό), ενώ έχει εκτιμηθεί η διάθεση που δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις,
βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις αδυναμίες του.

Ο δεύτερος θα είναι ο Δημήτρης Λημνίος. Ο 19χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί στην δεξιά πλευρά της επίθεσης στη θέση του Κάμπος που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο Λημνίος ήταν από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στα ματς της Τετάρτης πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ, ενώ είχε και μια ασίστ. Ο τρίτος θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ο διεθνής μέσος ακόμα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην βασική 11αδα του ΠΑΟΚ, λόγω του συνωστισμού που υπάρχει από μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές. Αναμένεται να πάρει την θέση του Μακ που δεν δείχνει το παλιό καλό πρόσωπο που γνώρισαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Το Σάββατο στα Πηγάδια, λοιπόν αναμένεται να δούμε μια 11αδα που θα απαρτίζεται από τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Μάτος και αριστερά τον Βιερίνια. Στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα και Κρέσπο. Αμυντικά χαφ οι Κάνιας και Κρέσπο, στον άξονα ο Ελ Καντουρί και στις πτέρυγες οι Λημνιός και Πέλκας. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Πρίγιοβιτς. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή(1/12) προπόνηση όπου ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται όλοι οι παίκτες του, αλλά και ποιους ποδοσφαιριστές τελικά θα δοκιμάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ