Σισέ για Τουρέ : «Mου έμαθε πολλά, είναι αστείος και παράλληλα ευγενικός»

Σισέ για Τουρέ : «Mου έμαθε πολλά, είναι αστείος και παράλληλα ευγενικός»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε και το πώς ανέπτυξαν μία εξαιρετική σχέση. «Την πρώτη φορά που είδα τον Τουρέ, με κορόιδεψε...», ανέφερε μεταξύ άλλων γελώντας.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε στο σενεγαλέζικο Igfm για τη συνύπαρξη του με τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Ο 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο για τον Ιβοριανό μέσο, εξηγώντας συνοπτικά τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε να γίνει καλύτερος και το πώς οι δυο τους πρόλαβαν να αναπτύξουν εξαιρετική σχέση.

«Την πρώτη φορά που είδα τον Γιάγια Τουρέ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, με κορόιδεψε. «Σενεγαλέζε, είναι πολύ μεγάλος. Έπαιξες πολύ καλά», μου είπε και γελάσαμε και οι δύο. Ο Γιάγια μου έμαθε πολλά και με συμβούλεψε. Σε αθλητικό επίπεδο μου έδωσε πολλά, ειδικά την ηρεμία του. Παίζοντας μαζί με έναν παίκτη του δικού του βεληνεκούς, βρίσκεις λύσεις. Όταν κάναμε ντουζ συνηθίζαμε να γελάμε ασταμάτητα με τον Γιάγια. Διότι είναι πολύ αστείος και παράλληλα ευγενικός», ήταν τα λόγια του Σισέ για τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στους Ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ