Την Παρασκευή η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναιτωλικό

Την Παρασκευή η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναιτωλικό

Με την αυριανή (14/12) προπόνηση των κίτρινων θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει του σαββατιάτικου ματς πρωταθλήματος (15/12, 7 μ.μ.).

Η σημερινή (13/12) προπόνηση του Άρη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Ο Έλληνας επιθετικός υπέστη θλάση α’ βαθμού στη γάμπα, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το νέο έτος, και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

Μετά την εκγύμναση στο προπονητικό κέντρο των κίτρινων αύριο το πρωί, ο Σάββας Παντελίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στη γάμπα, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ