Το μηδέν θα δώσει τη νίκη στο «τριφύλλι»

Το μηδέν θα δώσει τη νίκη στο «τριφύλλι»

Στα έξι από τα οκτώ ματς μετά το σερί νικών και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί γκολ κι ο Δώνης θέλει να μπει τέλος σ’ αυτό.

Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει την ποιότητα που θα ήθελε ο Νταμπίζας, ο Δώνης και κάθε οπαδός του, αλλά μέχρι στιγμής κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.

Το «τριφύλλι» έχει την καλύτερη επίθεση με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ΑΕΚ, αλλά χειρότερη αμυντική επίδοση από αυτές τις τρεις ομάδες. Τα 22 τέρματα σε 13 αγώνες δεν είναι μικρός αριθμός. Σίγουρα το «τριφύλλι» μπορεί και καλύτερα. Το θέμα, όμως, είναι η άμυνα κι ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο εκεί θα ρίξει το βάρος ο Γιώργος Δώνης. Ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε ότι στα τέσσερα τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί γκολ και συνολικά στα έξι από τα τελευταία οκτώ. Μόνο με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ δεν παραβιάστηκε η εστία των «πρασίνων».

Η ομάδα του Δώνη δέχεται γκολ, λοιπόν, για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες (ΟΣΦΠ, Απόλλων, Άρης, ΟΦΗ) και τώρα έρχεται αντίπαλος ο Ατρόμητος που έχει τα ίδια τέρματα επιθετικά με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» εξετάζει τρόπους με τους οποίους θα κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή της ομάδας του. Αν θα καταλήξει σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα ή στα χαφ, θα φανεί στις δύο προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι θεωρεί το μηδέν για την εστία του Διούδη, κλειδί για τη νίκη στο δύσκολο και βαθμολογικά κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι. Αν καταφέρει να μην δεχθεί γκολ ο Παναθηναϊκός, τότε ο Δώνης εκτιμά ότι εύκολα ή δύσκολα θα κάνει γκολ μπροστά τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Το «τριφύλλι», άλλωστε, έχει σκοράρει στα 11 από τα 13 ματς (13 στα 15 επίσημα με το κύπελλο) που έχει δώσει. Μόνο με τους δυο «Δικέφαλους» δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ