Η ΑΕΚ το 2008 η τελευταία που νικούσε 3-0 στο ημίχρονο στην Τούμπα!

Η ΑΕΚ το 2008 η τελευταία που νικούσε 3-0 στο ημίχρονο στην Τούμπα!

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά από το ματς με την ΑΕΚ για την Superleague, τη σεζόν 2007-2008, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 0-3 στην έδρα του, από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Άσχημη βραδιά η χθεσινή για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε (1-3) από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Το 3-0 υπέρ των Λευκορώσων εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες του Δικεφάλου για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Κάτι αντίστοιχο όσον αφορά το σκορ, είχαν να βιώσουν στην Τούμπα από τη σεζόν 2007-2008 όπου η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ των Παπασταθόπουλου (20′), Μπλάνκο (23′) και Λυμπερόπουλου (25′) με την ομάδα του Φενάντο Σάντος να δέχεται και τέταρτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Μοχάμεντ Καλόν για το τελικό 4-0.

Μάλιστα το 3-0 της Μπάτε Μπορίσοφ είναι το ευρύτερο σκορ ημιχρόνου, που έχει υποστεί ο ΠΑΟΚ στην έδρα του στην Ευρώπη και ισοφάριση του αρνητικού του ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις από το 1959.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έχασε για πρώτη φορά τέσσερα διαδοχικά ματς στην έδρα του (Μπενφίκα, Τσέλσι, Βίντι, ΜΠΑΤΕ) κάτι που δεν έχει συμβεί άλλη φορά σε ελληνική ομάδα, μέσα σε μία σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ