Χωρίς Κολάσο η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Χωρίς Κολάσο η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος του Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 7 μ.μ.).

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.) με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, που θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, στην οποία επιστρέφουν οι πρώην τραυματίες Νικολά Ντιγκινί και Νίκο Μαρτίνες ενώ απουσιάζει ο Νικολάς Κολάσο.

Η ανακοίνωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ναζλίδης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ