Σημείο… μηδέν στα μεταγραφικά για την ΑΕΚ

Σημείο… μηδέν στα μεταγραφικά για την ΑΕΚ

Χαλάει και του Αρέγκι, με την Ένωση να ξεκινά από την αρχή τις αναζητήσεις της για την ενίσχυση του ρόστερ

Αρνητική τροπή φαίνεται να παίρνει για την ΑΕΚ και η υπόθεση του Αντριέν Αρέγκι, που απασχολεί την Ένωση εδώ και αρκετές εβδομάδες και μάλιστα έδειχνε να βρίσκεται και στο χέρι της. Οι Κιτρινόμαυροι ήταν σε επαφές με την πλευρά του παίκτη και είχε δημιουργηθεί η αίσθηση πως εφόσον αποφασιστεί, η υπόθεση της μεταγραφής του Αργεντινού άσου μπορεί να τελειώσει.

Χθες ωστόσο ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγκρα, έβαλε με δηλώσεις του σε μια διαφορετική βάση το όλο ζήτημα. Καθώς ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ έχει μιλήσει μόνο με τον Αρέγκι και όχι με την ομάδα του, η οποία δεν έχει την πρόθεση να αποχωριστεί τη δεδομένη στιγμή τον δυναμικό χαφ.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται να ακολουθήσει εκείνες των Φράνσον και Πέτερσον, που επίσης δεν φαίνεται να προχωρούν για την ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς κάποια προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση στην ατζέντα της, με τις όποιες επαφές γίνονται το τελευταίο διάστημα από μεριάς της, να είναι σε καθαρά διερευνητικό επίπεδο.

Οι Κιτρινόμαυροι τσεκάρουν ξανά στόχους, ψάχνονται για να βρουν ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά που αναζητούν, όμως μοιάζει δύσκολο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουν κλείσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Κάτι που είχε δηλώσει πως επιθυμούσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου το συντομότερο δυνατό η ΑΕΚ να κλείσει τα βασικά κενά του ρόστερ της και από εκεί και πέρα να δει τι άλλες κινήσεις θα χρειαστεί να γίνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ