Α πα πα πέτρου…

Α πα πα πέτρου…

Ο παραμένων διεθνής, Τάσος Παπαπέτρου, ο οποίος το 2014 χαρακτηρίστηκε ανεπιθύμητος από τους ανθρώπους του Πανιωνίου, ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξυπνώντας άσχημες μνήμες στους Κυανέρυθρους.

Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος θα δοκιμαστεί αύριο (15/12, 17:15) ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου. Ενας διαιτητής που έχει παρελθόν με τον Πανιώνιο και όποτε ακούν το όνομά του στη Νέα Σμύρνη βγάζουν… σπυριά! Το 2014 ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει τον αγώνα των Κυανέρυθρων με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Πλατεία (20/10/2014, 0-1), με τους γηπεδούχους να έχουν φρικτά παράπονα για τη διαιτησία του. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία τον χαρακτήριζαν ανεπιθύμητο και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του.

«Σήμερα όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, εξαιτίας του κυρίου Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν είναι μόνο τα δύο καταφανέστατα πέναλτι, τα οποία και δεν υπέδειξε υπέρ της ομάδας μας. Ήταν η συνολική παρουσία του, με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όπου επιδεικτικά αγνοούσε ακόμα και τις υποδείξεις των βοηθών του για παραβάσεις υπέρ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Αυτονόητο είναι ότι ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως αυτός που ήρθε σήμερα στο γήπεδο μας, όχι για να σφυρίξει ακριβοδίκαια, αλλά για να κάνει το δικό του παιχνίδι, είναι πλέον και ανεπιθύμητος και δεν θέλουμε να ξαναβρεθεί σε αγώνα της ομάδας μας», είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Παρόλα αυτά, στην ΚΕΔ δεν… ίδρωσε το αφτί τους και συνέχισαν να ορίζουν τον Παπαπέτρου σε αγώνες του Πανιωνίου. Φέτος, ο διαιτητής από την Αθήνα, ο οποίος μάλιστα παραμένει διεθνής και βρίσκεται στη 2η κατηγορία μαζί με τον Κομίνη, είχε σφυρίξει το ματς της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα στους Κυανέρυθρους και τον ΠΑΟΚ. Τα σφυρίγματα του για μία ακόμα φορά είχαν προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του Πανιωνίου. Σε ένα ακόμα παιχνίδι που σφύριξε τον Πανιώνιο είχε δείξει τις προθέσεις του και είχε προκαλέσει την οργή των παικτών και των ανθρώπων της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Οι Κυανέρυθροι γνώρισαν από πρώτο χέρι τι σημαίνει… εξυγίανση και έγιναν «μάρτυρες» της… κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τρεις μήνες μετά, ο Παπαπέτρου ορίζεται ξανά σε ματς του Πανιωνίου, αυτή τη φορά στην Ηπειρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενας ορισμός, που έγινε δεκτός με επιφυλάξεις από τους Κυανέρυθρους, λόγω της προϊστορίας που υπάρχει με τον διεθνή ρέφερι. Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από εκείνο το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο, κανείς στην Πλατεία δεν έχει ξεχάσει τι είχε συμβεί και τις τραγικές, λανθασμένες και άνευ προηγούμενου αποφάσεις του Παπαπέτρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ