Εκτός μάχης ο Κουρμπέλης!

Εκτός μάχης ο Κουρμπέλης!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον αρχηγό του στο ματς με τον δεύτερο Ατρόμητο. Αμφίβολος και με τον Παναιτωλικό. Επιστρέφει ο Γιόχανσον στην ενδεκάδα, τρέχουν Κουλιμπαλί και Μουνιέ για το Αγρίνιο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τέθηκε νοκ άουτ από το κρίσιμο και δύσκολο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός μέσος, επειδή ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο από μία σύγκρουση που είχε στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης, την Πέμπτη και την Παρασκευή ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Κρίθηκε, λοιπόν, σκόπιμο να υποβληθεί σε μαγνητική. Διαγνώστηκε φλεγμονή στα πρόσθια στοιχεία της άρθρωσης κι επιβεβαιώθηκε με την μαγνητική τομογραφία. Ο Κουρμπέλης ακολουθεί φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα επαναξιολογείται καθημερινά. Σε κάθε περίπτωση κρίνεται αμφίβολος και για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη και τη σημαντική απουσία του αρχηγού, τα σενάρια για την ενδεκάδα είναι τα εξής. Σε σχηματισμό 4-3-3 είτε θα παίξει κόφτης ο Τζανδάρης με τους Δώνη, Κάτσε μπροστά είτε ο Αλβανός διεθνής αμυντικός μέσος θα είναι το εξάρι και θα έχει μπροστά του Δώνη και δεύτερο εσωτερικό μέσο τον Χατζηθεοδωρίδη. Σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ επιστρέφει ο Γιόχανσον, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση, ενώ αριστερά θα είναι ο Ινσούα. Στο κέντρο της άμυνα θα είναι ο Κολοβέτσιος με παρτενέρ τον Μαυρομμάτη. Ορισμένες πιθανότητες, ωστόσο, να ξεκινήσει αντί του νεαρού στόπερ έχει και ο Πούγγουρας. Στο τέρμα φυσικά θα είναι ο Διούδης. Η τριάδα μπροστά είναι κατειλημμένη από τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα.

Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα λόγω της απουσίας του Κουρμπέλη να ξεκινήσει ο Γιώργος Δώνης με 3-4-2-1 για να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν. Σ’ αυτή την περίπτωση, την τριάδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας και στα χαφ θα είναι οι Κάτσε, Δώνης. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που αναφέραμε και σε διάταξη 4-3-3.

Μπήκε ο Μουνιέ

Ο Αντονί Μουνιέ πήρε μέρος το Σάββατο στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Γάλλο μεσοεπιθετικός νιώθει καλύτερα, αλλά φυσικά δεν κλήθηκε στην αποστολή. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κάνει πλέον προσπάθεια, όπως και ο Κουλιμπαλί να προλάβουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν ακόμα οι Άλτμαν, Παντελάκης, Χριστογεώργος, Θεοχάρης, ενώ έπειτα από αρκετό καιρό κλήθηκε στην αποστολή ο Βέργος.

Αναλυτικά οι 18 που επέλεξε ο Δώνης: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ