Διπλό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: Θλάση ο Βιεϊρίνια, δέκα μέρες εκτός ο Πέλκας

Διπλό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: Θλάση ο Βιεϊρίνια, δέκα μέρες εκτός ο Πέλκας

Ο Πορτογάλος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για 3 εβδομάδες, ενώ ο Ελληνας άσος έχει μια κάκωση και θα απουσιάσει για περίπου 10 μέρες.

Όλα τα είχε ο ΠΑΟΚ οι τραυματισμοί του έλειπαν. Ο Δικέφαλος στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ δέχθηκε μία ηχηρή «σφαλιάρα» από την ομάδα της Λευκορωσίας, με τον Λουτσέσκου να βλέπει επίσης δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα τραυματισμών.

Ο λόγος για τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι τραυματίστηκαν και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ο Πορτογάλος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και ο Ελληνας άσος έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο. Ως εκ τούτου ο Ιβηρας μπακ θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ ο Πέλκας αναμένεται να απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δέκα μέρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους δύο ποδοσφαιριστές:

«Ο Αντρέ Βιεϊρίνια , σύμφωνα με τ’αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους κι αναμένεται ν’απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Δημήτρης Πέλκας έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ