Παντελίδης : «Συγνώμη από τον κόσμο, δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε»

Παντελίδης : «Συγνώμη από τον κόσμο, δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε»

Ο Έλληνας τεχνικός απολογήθηκε στους οπαδούς των Κιτρίνων για την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, που όπως τόνισε ήρθε παρά την προσπάθεια των παικτών του.

Περισσότερη δουλειά για να αλλάξει η εικόνα του Άρη και να επιστρέψει στις νίκες ζήτησε ο Σάββας Παντελίδης από την ομάδα του μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως οι δύσκολες καταστάσεις «ξεχωρίζουν τον άντρα από το παιδί», ενώ ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Να ξεκινήσω με αυτό που νιώθω. Να ζητήσω συγνώμη, που παρά την προσπάθεια δεν μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που ήρθε με αυτόν τον καιρό. Καθοριστικό σημείο ήταν η αποβολή και το πέναλτι, δεν ξέρω αν ήταν σωστό, δεν το έχω δει. Τότε χάλασε το παιχνίδι, ενώ είχαμε ξεκινήσει σωστά με ηρεμία και κατοχή μπάλας και θα παίρναμε κάτι από το ματς. Κάναμε σοβαρή προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή. Είμαστε σε φάση που πληρώνουμε το οποιοδήποτε λάθος μας. Μόνο με δουλειά μπορούμε να γυρίσουμε τα πράγματα»

Για τα γκολ που δέχτηκε εύκολα η ομάδα και πως αυτό μπορεί να αλλάξει: «Ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι η δουλειά. Είναι κάτι που δουλεύουμε δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Έτυχε και δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανέναν».

Για το αν βλέπει την ομάδα αλλαγμένη και αν αυτό θα επηρεάσει τις μεταγραφές: «Ό,τι έχω δει τα ίδια βλέπω και τώρα».

Για το τι είπε στους παίκτες: «Λίγο πριν έρθω, έκανα κουβέντα για δυο λεπτά με τα παιδιά. Τους είπα ότι όταν τα πράγματα είναι εύκολα θέλουν όλοι να είναι μέλη της ομάδας και είναι χαρούμενοι. Όταν είναι δύσκολα καταλαβαίνεις τη διαφορά του παιδιού με τον άντρα. Εκεί δείχνεις ότι μπορείς να γυρίσεις τα πράγματα υπέρ σου».

Για το αν θα πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή: «Εξακολουθώ να μην τη ζητάω. Πιστεύω ότι θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι αν δεν είχε έρθει η αποβολή. Η ομάδα ξεκίνησε σε σωστό δρόμο, έδειξε ότι θα ήταν αφεντικό του ματς. Με 10 παίκτες στο 30’ ο αντίπαλος είχε τρεις καλές ευκαιρίες, μικρό ποσοστό, δείχνει ότι το παλέψανε τα παιδιά. Όμως θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε ορισμένες στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ