Απόλλων Σμύρνης: Εκτός αποστολής ο Τριάδης

Απόλλων Σμύρνης: Εκτός αποστολής ο Τριάδης

Ο 26χρονος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ από το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη – Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε και ο Στάθης.

Χωρίς τον Παναγιώτη Τριάδη θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης στον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη στην Ριζούπολη (16:00), για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο 26χρονος μέσος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα χάσει ο Παναγιώτης Τριάδης στη φετινή Σούπερ Λίγκα, καθώς είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Η απουσία του είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Ριζούπολης και ο Μπάμπης Τεννές θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο τραυματίας Γιάννης Στάθης.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Οριουέλα, Λούκιτς, Κοντοέ, Βάρκας, Βαφέα, Γκίνο, Κύργια, Τζανετόπουλο, Ναδάλες, Γκαρό, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χάλβε, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Ντ’ Ούρσο και Πέδρο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ