Super 3: «Μη σκύβετε το κεφάλι, βρείτε την ψυχή και γυρίστε την κατάσταση»

Super 3: «Μη σκύβετε το κεφάλι, βρείτε την ψυχή και γυρίστε την κατάσταση»

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Super 3 με ανακοίνωσή του εξέφρασε την στήριξή του στην ομάδα και ζήτησε από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ο Αρης σε ένα ακόμα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα παρουσίασε το κακό του πρόσωπο και ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναιτωλικό με 2-1, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η εικόνα της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ήταν απογοητευτική, με τον κόσμο να φεύγει στεναχωρημένος από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξέφρασαν τη στήριξή τους στην ομάδα και ζήτησαν από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να αντιστρέψουν την κατάσταση. «Μη σκύβετε το κεφάλι. Βρείτε την ψυχή σαν άντρες και γυρίστε την κατάσταση. Μπορείτε!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Super 3 στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στηρίζουμε την ομάδα. Πιστεύουμε ότι είναι άντρες με φιλότιμο και κάκαλα και θα ξαναβρούν το δρόμο το μπινελίκι να το ξανακάνουν λατρεία στα μάτια και την καρδιά του κόσμου. Ο λαός και ο οπαδός δεν είναι τεχνοκράτες ούτε διπλωμάτες. Η υπερβολή είναι στην ψυχή του, και στη χαρά και στην απογοήτευση.

Θέλει κάκαλα να διαχειρίζεσαι κρίσεις όταν έχεις τραβήξει πολλά ώστε να μην καταστρέψεις αυτό που αγαπάς. Μη σκύβετε το κεφάλι. Βρείτε την ψυχή σαν άντρες και γυρίστε την κατάσταση. Μπορείτε!

Εκεί στη διοίκηση όπως απολαμβάνετε την αποθέωση στη χαρά να απορροφάτε και την οργή του κόσμου και να στηρίζετε την ομάδα.

ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ!

ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ