«Ο Καρεμπέ μίλησε με τον Σινάν»

«Ο Καρεμπέ μίλησε με τον Σινάν»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Λουξεμβούργο, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε με τον 21χρονο εξτρέμ της Ντουντελάνζ.

Την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της Ντουντελάνζ, Ντάνελ Σινάνι, εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από το Λουξεμβούργου αναφέρουν ότι ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ξεχώρισε την περίπτωσή του 21χρονου άσου στα παιχνίδια των δύο ομάδων για το Europa League και ζήτησε πληροφορίες από τους ανθρώπους της Ντουντελάνζ. Παράλληλα, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Καρεμπέ είχε μια πρώτη επαφή μαζί του, μεταφέροντας του το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον.

Ο Σινάνι είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες με τους Ερυθρόλευκους και μάλιστα είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην ήττα με 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».  Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, εκτός από τους Πειραιώτες, την περίπτωσή του εξετάζουν πολύ σοβαρά επίσης η Σταντάρ Λιέγης, η Λέγκια, αλλά και αρκετές ομάδες από τη Γερμανία.

Ο Σινάνι είναι διεθνής, έχοντας 12 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα της Ντουντελάνζ και έχει απολογισμό 9 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Ντουντελάνζ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ