Χωρίς Κουρμπέλη, Μουνιέ, Κουλιμπαλί τον είχαν «τελειωμένο»

Χωρίς Κουρμπέλη, Μουνιέ, Κουλιμπαλί τον είχαν «τελειωμένο»

Τρεις σημαντικές απουσίες έχει ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο. Τρεις παίκτες που το καλοκαίρι στο μυαλό όλων έμοιαζαν αναντικατάστατοι, αλλά το «τριφύλλι» έμαθε να ζει με τις δυσκολίες.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο χωρίς τον αρχηγό του Δημήτρη Κουρμπέλη. Έναν διεθνή μέσο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Απουσιάζει ακόμα ο πιο ακριβοπληρωμένος κι έμπειρος ποδοσφαιριστής του, ο Αντονί Μουνιέ. Δεν έχει επίσης τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Έναν ταχυδυναμικό παίκτη με καλές και κακές στιγμές έως τώρα στον σύλλογο, ο οποίος το καλοκαίρι στο μυαλό του Γιώργου Δώνη ήταν βασικός. Και στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αυτό φάνηκε. Ήταν πιο μπροστά από τον Γιόχανσον, έστω αν ο Σουηδός έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, αλλά πλήρωσε και δύο τραυματισμούς. Ο Κουλιμπαλί επίσης στα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό έπαιξε δεξί στόπερ στην τριάδα και δεν τα πήγε άσχημα.

Αν έλεγε κανείς τον περασμένο Αύγουστο ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα δυνατό ματς με τον Ατρόμητο χωρίς αυτούς τους τρεις παίκτες, όλοι θα τον είχαν τελειωμένο. Στην πορεία του πρωταθλήματος, όμως, οι «πράσινοι» απέδειξαν ότι δεν κολλάνε στις απουσίες. Ο Παναθηναϊκός έμαθε να ζει χωρίς τον Μουνιέ, ενώ σε αρκετά ματς έλειψε και ο Κουλιμπαλί.

Η απουσία του Κουρμπέλη, ωστόσο, είναι σημαντική. Ο αρχηγός δεν έχει λείψει σε κανέναν αγώνα στο πρωτάθλημα και η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, αλλά κι αυτή με την Ξάνθη, όπου θα λείψει λόγω τιμωρίας, αποτελούν κριτήριο για να δουν οι «πράσινοι» αν μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτόν. Προσθέστε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει εδώ κι έναν γύρο και τον Όμρι Άλτμαν. Έναν ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θεωρητικά θα επέστρεφε τον Σεπτέμβριο και σίγουρα θα έδινε λύσεις μεσοεπιθετικά, εφόσον ήταν υγιής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ