Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη 1-0

Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη 1-0

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ξάνθης 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπελιντέλι στο 59’.

Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε της Ξάνθης με 1-0, κατάφερε να γευθεί την χαρά της νίκης μετά από 14 ματς και δεν χωρά αμφιβολία πως αυτή η επιτυχία επιτρέπει στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς, αλλά πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που δίνει ελπίδες στην ομάδα της Ριζούπολης.

Λυτρωτής ο Μπελιντέλι

Η εικόνα των δύο ομάδων στα πρώτα 45 λεπτά δεν ήταν καλή. Ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή και δυο καλές στιγμές αλλά σίγουρα η απόδοση των γηπεδούχων δεν ήταν τέτοια που να μπορεί να κάνει την διαφορά. Από την άλλη πλευρά ούτε η Ξάνθη δεν είχε καλή απόδοση γεγονός που σίγουρα προβλημάτισε τον προπονητή της, Μίλνα Ράσταβατς.

Τα πράγματα άλλαξαν πάντως στο δεύτερο μέρος και ο Μπελιντέλι ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα, με ωραία ατομική προσπάθεια στο 59’. Η Ξάνθη προσπάθησε στη συνέχεια να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το «κλειδί»: Ο Απόλλωνας κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τους γηπεδούχους.

Το 10άρι: Ο Μπελιντέλι πέτυχε το γκολ που χάρισε την πρώτη νίκη στην Ελαφρά Ταξιαρχία και είναι ο MVP της αναμέτρησης.

Στον πάγκο: Η μεσαία γραμμή της Ξάνθης, που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει και ν΄απειλήσει την εστία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Γιατί κόουτς: Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς σίγουρα θα έχει πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Απόλλωνας – Ξάνθη 1-0

Γκολ 59’ Μπελιντέλι

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Κοντοές (40’ Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο (77’ Ναδάλες), Ακόστα, Ντεφεντερίκο (50’ Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Ελ-Χέλβε.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ (76’ Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο (46’ Κάστρο), Γέντρισεκ.α

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ