Διπλό «χτύπημα» από τον Ολυμπιακό: 3-0 με Φετφατζίδη και Ομάρ (vids)

Διπλό «χτύπημα» από τον Ολυμπιακό: 3-0 με Φετφατζίδη και Ομάρ (vids)

Στο 46’ ο Φετφατζίδης με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0 στο παιχνίδι με την Λαμία και ο Ομάρ στο 51’ σαν σε προπόνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 - Το 1-0 είχε κάνει ο Γκερέρο στο 32'.

Δύο γκολ μέσα σε 8 λεπτά πέτυχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Ερυθρόλευκοι με τέρματα των Φετφατζίδη και Ομάρ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ 3-0 και ουσιαστικά σφράγισαν τη νίκη.

Στο 46’ ο Φορτούνης σέντρα από δεξιά, ο Γκερέρο πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Φετφατζίδη και αυτός με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0 για τους Πειραιώτες. Αυτό είναι το πρώτο γκολ του βραχύσωμου άσου σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ομάρ. Ο Μπουχαλάκης πάσαρε στον Φορτούνη, ο διεθνής άσος έδωσε στον Νάτχο, ο Ισραηλινός σούταρε, ο Σαράνοφ απέκρουσε και ο Ομάρ από κοντά έκανε το 3-0 για τους Ερυθρόλευκους.

Και το 1-0 του Γκερέρο στο 32′:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ