Δώνης: «MVP είναι όλη η ομάδα»

Δώνης: «MVP είναι όλη η ομάδα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοσή τους και χαρακτήρισε ως δίκαια τη νίκη του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 και ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Επίσης ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη των πράσινων χρίζοντας MVP… όλη την ομάδα του Τιφυλλιού. Αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης δήλωσε:

«Για μας- το έχω πει από την αρχή- είναι σημαντικό το να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του εκάστοτε ματς. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία πρέπει να «εκπαιδευτούμε» και να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο. Σήμερα είδα ένα γκρουπ πάρα πολύ ενωμένο που πάλεψε όλες τις μπάλες και έδωσε το 100%. Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη γιατί κυνηγήσαμε κάθε φάση. Παρά τα σημαντικά μας προβλήματα η ομάδα συμπεριφέρθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Θεωρώ ότι κάναμε και οι δύο ευκαιρίες- τόσο αυτοί, όσο και εμείς.

Από τη δικιά μας την πλευρά με το 4-2-3-1 απέναντι στο ρόμβο του Ατρόμητου τα πήγαμε πολύ καλά. Ελέγχαμε το παιχνίδι, μέχρι που υπήρξε το πρόβλημα με τον Μακέντα και παρά το ότι ήμασταν κουρασμένοι μπορέσαμε να βρούμε τη δύναμη να πάρουμε τη νίκη. Για μένα MVP είναι όλη η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ