Όλα για τον χαφ στην ΑΕΚ

Όλα για τον χαφ στην ΑΕΚ

Στην απόκτηση ενός μέσου που θα κάνει τη διαφορά στρέφονται οι Κιτρινόμαυροι. Σε δεύτερο πλάνο όλες οι άλλες περιπτώσεις.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να φέρει στα μέτρα της κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχε ξεχωρίσει δεν στέφθηκε με επιτυχία. Οι Φράνσον και Πέτερσον… κάηκαν επί της ουσίας από την αρχή, ενώ σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγήθηκαν και οι επαφές για τον Αρέγκι. Έτσι η Ένωση βρέθηκε και πάλι στο σημείο μηδέν, ξεκινώντας από την αρχή τις αναζητήσεις της στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Τα προηγούμενα 24ωρα υπήρξαν επαφές μεταξύ των υπευθύνων του μεταγραφικού σχεδιασμού των Κιτρινόμαυρων προκειμένου να μπουν σε μια σειρά οι προτεραιότητες της ομάδας και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Μιας και στόχος της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στα Σπάτα, μέσα στον Δεκέμβρη.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως η Ένωση ρίχνει τη δεδομένη στιγμή όλο το βάρος στην απόκτηση ενός χαφ. Ενός παίκτη που θα έρθει για να κάνει τη διαφορά στον άξονα των πρωταθλητών και θα μπορεί να «γεμίσει» με την παρουσία του τη μεσαία γραμμή. Αυτή τη στιγμή οι προσπάθειες του Νίκου Λυμπερόπουλου και των υπόλοιπων ανθρώπων της ΑΕΚ στρέφονται αποκλειστικά σε αυτό το ζήτημα, με τις όποιες κινήσεις υπάρχουν επίσης στο κάδρο, να μπαίνουν στην άκρη. Μιας και αυτό που προέχει είναι να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και να προχωρήσει η υπόθεση της μεταγραφής του.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να έχει ξεχωρίσει, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μελετούν τα δεδομένα της κάθε υπόθεσης που υπάρχει στην ατζέντα τους, ώστε μέσα στις επόμενες μέρες τα πράγματα να γίνουν πιο ξεκάθαρα και το εν λόγω ζήτημα να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ