Ο Γιαννιώτης στο πλευρό του Θοδωρή στη μάχη του με τη νόσο του Μπάτεν! (pic)

Ο Γιαννιώτης στο πλευρό του Θοδωρή στη μάχη του με τη νόσο του Μπάτεν! (pic)

Σπουδαία κίνηση από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού που στέκεται στο πλευρό του Θοδωρή Ντούμα που δίνει κάθε μέρα σθεναρά τη μάχη του!

Ο Θοδωρής Ντούμας είναι σήμερα 23 ετών. Στα έξι του χρόνια μετά από μία τυπική εξέταση στον οφθαλμίατρο, διαπιστώθηκε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όρασή του. Ύστερα από σειρά επώδυνων και χρονοβόρων εξετάσεων  οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως έπασχε από τη θανατηφόρα νόσο Μπάτεν. Κόντρα στις προβλέψεις, σήμερα ζει και αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης, με δημοσίευσή του στα social media γνωστοποίησε τον αγώνα που δίνει καθημερινά ο Θοδωρής και προέτρεψε τον κόσμο να σταθεί κι αυτός αρωγός στη μάχη του!

«Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Θοδωρή να πραγματοποιήσει το θαύμα του #theodoresmiracle 👉🏽👉🏽 https://www.theodoresmiracle.org/»ήταν το μήνυμα του Γιαννιώτη που συνόδευε μια κοινή τους φωτογραφία.

Εδώ το ποστ του Έλληνα πορτιέρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BraLaeqgP-z/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR3l7807M9gGyqSVF5sNOw7N6FcSVuKNMH_fjMOYVmegyAhWryCphx207xY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ