Ψηφίστε τον MVP της 14ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 14ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της τρέχουσας αγωνιστικής; Δώστε την ψήφο σας στο σχετικό poll που διενεργεί to10.gr.

Την ευκαιρία να ψηφίσετε τον MVP της 14ης αγωνιστικής έχετε μέσω της ψηψοφορίας που ετοίμασε για εσάς to10.gr. Κώστας Φορτούνης, Σωκράτης Διούδης, Μάρτιν Τόνσο, Ευριπίδης Γιάκος και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι οι πέντε παίκτες που επιλέξαμε για να τους θέσουμε στη διάθεσή σας…

Κώστας Φορτούνης
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Λαμίας με 3-0 στο Καραϊσκάκη και ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερος όλων. Παίζοντας σε θέση φορ έδωσε την πάρε-βάλε ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας, δημιούργησε το δεύτερο, ενώ ήταν «μέσα» και στο τρίτο. Επίπλεον είχε και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και τις οποίες δημιούργησε ο ίδιος, με εκπληκτικές ενέργειες.

Σωκράτης Διούδης
Ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στο αγχωτικό 1-0 επί του Ατρόμητου. Οι πράσινοι δέχθηκαν μεγάλη πίεση στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα και ο Ελληνας τερματοφύλακας ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. «Έβγαλε» το πέναλτι του Κουλούρη στο 63’, και την προβολή του ίδιου παίκτη στο 75’. Γενικότερα σε κάθε φάση ενέπνεε εμπιστοσύνη και σε μεγάλο βαθμό ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρη σε εκείνον.

Μάρτιν Τόνσο
Ο 29χρονος ακραίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή νίκης του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 επί του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 26′ όμως οι Αρκάδες με τον Τόνσο να σκοράρει στο 62′ και το 87′ γύρισαν τούμπα το ματς για να πάρουν τη νίκη την οποία οφείλουν εν πολλοίς στην αποτελεσματικότητα του Αργεντινού.

Ευριπίδης Γιάκος
Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 82′ σε 1-1, όμως ο Γιάκος ήταν εκεί για τον ΠΑΣ. Σκόραρε στο αμέσως επόμενο λεπτό (83′) δίνοντας εκ νέου το προβνάδισμα στην ομάδα του και σφράγισε τη σπουδαία νίκη με πέναλτι στο 89′. Με δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά και μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, ο Γιάκος δεν μπορεί παρά θέσει υποψηφιότητα για MVP της αγωνιστικής.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
Για μία ακόμη φορά ήταν εκείνος που «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα για την ομάδα του, με τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά να φτάνει στο 2-1 επί του Λεβαδειακού. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο δικέφαλος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ο Σέρβος επιθετικός σημείωσε  ένα φοβερό γκολ δείχνοντας οτι είναι ικανός να σκοράρει από το… πουθενά και με «μισή» ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ